Digita uusii Tampereen FM-lähetinjärjestelmän

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoDigita uusii Tampereen Teiskossa sijaitsevan radio- ja tv-aseman ULA-lähetinjärjestelmän. Asennustyöt suoritetaan 19.-20. tammikuuta. Tämä aiheuttaa 19.1. aamupäivällä lyhyitä katkoksia YLE Radio 1:n ja YleX:n radiolähetyksissä Tampereen radio- ja tv- aseman kuuluvuusalueella. Iltapäivällä 19.1. sekä 20.1. lyhyitä katkoksia esiintyy YLE Radio Suomen, YLE Radio Vegan ja  Radio Novan lähetyksissä. YLE Puheen lähetyksissä on lyhyitä katkoksia kello 9.00-9.30 välisenä aikana.

Radiokanavien kuuluvuusalue saattaa myös paikoittain pienentyä käyttöönoton aikana. Vara-ajankohta lähettimen uusinta- ja testaustöille on 26.-27.1. kello 8.00-16.00. Uudella lähetinjärjestelmällä taataan radioverkkojen käytettävyyden säilyminen jatkossakin hyvänä.

Mediamonitori – Digita