Neloselle uusi maksullinen urheilukanava

kirjoittanut

kategoriassa

Nelonen Pro 2 -logoNelonen Media vahvistaa maksu-tv-tarjontaansa ja tuo markkinoille yhteistyössä Viasatin kanssa uuden maksullisen premium-urheilukanavan. Ensi vuoden alusta lähtien Nelosen urheilutarjonnan muodostaa kaksi huippu-urheiluun keskittyvää kanavaa, Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2. Kummatkin kanavat tulevat tarjolle myös teräväpiirtoversioina. Nelonen Pro 2 tulee nykyisen maksuttomasti antenniverkossa välitettävän Nelonen Sportin tilalle. Maksullinen Nelonen Sport Pro -kanava jatkaa nimellä Nelonen Pro 1.

Nelonen Pro -kanavat tarjoavat huippu-urheilua yksinoikeudella ja pääasiassa suorina lähetyksinä. Teräväpiirtolähetyksistä suuri osa on alkuperäistä eli native HD -tuotantoa. Kahdella kanavalla nähdään entistä enemmän huippujääkiekkoa, muun muassa suorat lähetykset SM-liigan semi- ja finaalipeleistä sekä NHL:n ja Venäjän liigan KHL:n sarjat. Jalkapallosta kanavat näyttävät muun muassa UEFA Champions liigaa  ja Englannin FA Cupia. Moottoriurheilua tarjoaa jatkossa MotoGP:n lisäksi uutuushankinta NASCAR -sarja. Yksinoikeudella nähdään myös kotimaista pesäpalloa ja salibandya.

– Nelonen Pro -kanavat tarjoavat suomalaiselle urheilun ystävälle ylivertaisen paketin kiinnostavinta tv-urheilua suorina lähetyksinä. Urheilun tuntimäärä lisääntyy, kuten myös eri lajien suorat lähetykset, jotka kahden kanavan yhdistelmä mahdollistaa entistä paremmin. Kanavalla tullaan näkemään huipputason jääkiekkoa, jalkapalloa ja moottoriurheilua. Muista lajeista mainittakoon golfin PGA Tour ja European Tour sekä koripallon Euroliiga. Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liiga huipentuu maailman suurimpaan yksittäiseen urheilutapahtumaan Super Bowliin, kertoo Nelonen Median urheilupäällikkö Jorma Paakkari.

– Huippu-urheilu on yksi merkittävimpiä perusteita maksutelevisiopakettien tilaamiseen, joten uusien kanavien avaaminen on paitsi osa asiakaspalvelumme kehittämistä, niin myös Suomen johtavaksi premium-luokan maksutelevisioyhtiöksi tähtäävän strategiamme toteuttamista. Meillä on yksinkertaisesti valtava määrä kiinnostavaa kotimaista ja kansainvälistä urheilusisältöä, jota pystymme Nelosen kanssa nyt entistä vahvemmalla kanavarintamalla kotikatsomoihin välittämään, iloitsee Viasat Finland Oy:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Nelonen Pro -maksukanavat voi hankkia useiden maksu-tv-paketteja tarjoavien toimijoiden kautta. Kanavat nähdään kaapeliverkoissa, maanpäällisessä jakeluverkossa ja yksinoikeudella Viasatin digitaalisessa satelliittipalvelussa.

Nelonen Pro 2 kanavaan voi tutustua tammikuun ajan maksutta ja ilman katselukorttia Nelonen Sport -kanavan kanavapaikalla.

Mediamonitori