Make@radion tekijätiimi vauhtiin tiistaina

kirjoittanut

kategoriassa

Make@radio-logoKalajokilaaksossa helmikuun lopulle lähettävä Make@radio päästää ohjelmantekijät irti tiistaina 7. joulukuuta kello 12. Ylivieskasta taajuudella 105,4 MHz lähettävä harjoitteluradio tarjoaa Ylivieskan ammattiopiston media-assistenttiopiskelijoiden räätälöimiä lähetyksiä viikon jokaisena päivänä. Ohjelmavastuussa ovat syksyllä 2009 aloittaneet opiskelijat.

Make@radion tekemiseen osallistuu kaksikymmentä opiskelijaa, jotka toimittavat radio-ohjelmien ohella myös radiokanavan mainokset sekä ylläpitävät nettisivuja. Perinteisen ULA-lähetyksen lisäksi Make@radio kuuluu nettiradiona. Lisäksi studiotyöskentelyä voi seurata nettikamerasta. Internet-sivujen tarjonnassa on lähetysten ajan päivitettäviä kilpailuja ja gallupeja sekä kuvagalleria.

Radiotoimitus ottaa kuuntelijoiden palautetta vastaan aseman nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä.

Mediamonitori