Radio Toivo valistaa seurakuntavaaleista

kirjoittanut

kategoriassa

Marraskuun ensimmäisenä päivänä Helsingissä ja Espoossa lähetykset aloittava Radio Toivo tuo marraskuun puolivälissä pidettävien seurakuntavaalien ehdokkaat esille radiotaajuuksilla ja netissä. Radio Toivo antaa pääkaupunkiseudun ehdokkaille mahdollisuuden päästä ääneen kertomaan omia näkemyksiään. Lisäksi vaaleissa ensi kertaa äänestämään pääsevät kertovat mietteistään.

Radio Toivon muutaman minuutin pituisia toimitettuja osuuksia tuottavat Toivontuottajien lisäksi Kirkon tiedotuskeskuksen radiotoimitus ja Helsingin kristillisen opiston radiolinjalaiset. Ohjelmia voi kuunnella Helsingissä taajuudella 102,4 MHz ja Espoossa taajuudella 103,1 MHz. Radio Toivo soi lisäksi netissä ympäri vuoden. Welhon kaapeliverkossa taajuus on 100,5 MHz.

Radio Toivo virittää kuulijat myös marraskuun lopussa samoilla taajuuksilla aloittavan Jouluradion tunnelmaan. Radio Toivon ja Jouluradion musiikkipäällikkö Mikko Huotari lupaa taajuuksilla soivan ensisijaisesti tuoreen ja suomenkielisen pop-musiikin.

Radio Toivo muuttuu Jouluradioksi 27. marraskuuta, jolloin aseman ULA-kuuluvuus laajenee eri puolille Suomea. Täysin uutena alueena mukaan on tulossa muun muassa Hämeenkyrön seutu, jossa Jouluradion ohjelmat kuuluvat taajuudelta 94,5 MHz.

Mediamonitori