Hesarin Nyt ja Radio Helsinki yhteen

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Helsinki -logoHelsingin Sanomien Nyt-viikkoliite ja Radio Helsinki yhdistyvät syyskuun alussa uudeksi kokonaisuudeksi, jonka painopisteenä ovat musiikki, elokuvat, populaarikulttuuri, menot ja tapahtumat. Radio Helsinki ja Nyt jatkavat itsenäisinä tuotteina. Toimituksen esimiehenä toimii Ville Blåfield ja Radio Helsingin ohjelmapäällikkönä jatkaa Anna Laine. Radio Helsinki on osa Sanoma News -yhtiötä.

– Nyt-liite ja Radio Helsinki ovat molemmat Helsingin Sanomille arvokkaita omissa rooleissaan, mutta hengeltään ja sisällöltään paljossa myös sukua toisilleen. Arkisessa toimitustyössä voimme varmasti tehdä paljon nykyistä enemmän yhteistyötä, Blåfield toteaa.

Paikallisradio on toiminut tiiviissä yhteistyössä Helsingin Sanomien ja HS.fi-uutistoimituksen kanssa vuodesta 2005. Sitä ennen radioaseman omisti Paula Salovaara. Radio Helsinki aloitti lähetykset 1.9.2000 reilun kahden viikon pituisella tilapäisellä toimiluvalla. Sen jälkeen asema jatkoi nettiradiona kevääseen 2001. Maaliskuun alussa vuonna 2001 Radio Helsinki aloitti pitkäaikaisella toimiluvalla, jonka valtioneuvosto oli sille myöntänyt.

Radio Helsinki tunnetaan laatujournalismin ja laadukkaiden musiikkiohjelmien radiokanavana. Aseman ohjelmantekijöitä ovat muun muassa Njassa, Maria Veitola, Aleksi Pahkala, Norppa, Ari Peltonen, Timo Kaukolampi, Lasse Kurki ja Paleface eli Karri Miettinen. Asema toimii pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla taajuuksilla 88,6 ja 89,4 MHz sekä internetissä.

Mediamonitori