Radio Hami viihdyttää Hämeessä

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Hami -logoSuomen Radioamatööriliiton kesäleiriltä Lopen Räyskälästä lähettävä Radio Hami kuuluu tällä kertaa useilla taajuuksilla 15.-18. heinäkuuta. Päätaajuus 104,9 MHz lähettää Hattulasta Longankulman kylästä vajaan kymmenen kilometrin päästä leiripaikasta. AM-taajuuksilla eli keskiaalloilla 1584 kHz ja lyhytaalloilla 6170 kHz toimivat lähettimet sijaitsevat Lopen Topenolla. Lisäksi Radio Hami lähettää netissä.

Leirillä olevien radioamatöörien tuottamaa radiolähetystä voi tänä vuonna kuunnella myös Hämeenkyrön ympäristössä taajuudella 100,5 MHz. Taajuudella lähettävä Kyrösradio luovuttaa lähettimensä Radio Hamin käyttöön torstaista sunnuntaihin. Myös Järviradion paikallistoimitus Riihimäellä välittää Radio Hamin ohjelmia taajuudella 102,3 MHz. Järviradio Riihimäestä Hami kuuluu iltaisin ja öisin VOA-ohjelmaosuuden tilalla.

Yhteisöpalvelu Facebookin ohella Radio Hamin tavoittaa IRC-kanavalta #radiohami IRCnetissä.

Radio Hami on toiminut säännöllisesti radioamatöörien kesäleireiltä eri puolilla Suomea vuodesta 1991 alkaen. Viimeksi radioamatöörit leireilivät Räyskälässä viisi vuotta sitten.

Mediamonitori