Radio Gospel mukana juhlivassa Juhannuskonferenssissa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Gospel -logoKeuruun Iso Kirja –konferenssikeskuksessa toimiva Radio Gospel palaa taajuudelle 95,7 MHz keskiviikkona 23. kesäkuuta kello 12. Radio Gospel välittää helluntailaisten Juhannuskonferenssin pääteltan tapahtumat taajuudellaan ja netissä koko juhannusviikon lopun ajan. Lähetykset päättyvät sunnuntaina kello 16.

Juhlapuheiden ja muun ohjelman ohessa Radio Gospel lähettää toimitettuja osuuksia. Yöllä Radio Gospel lähettää uusintoja päivän ohjelmista. Radio kuuluu Keuruun keskustan tuntumassa sekä maailmanlaajuisesti internetissä. Nettiradiossa on kaksi vaihtoehtoista laatua eri nettinopeuksille sekä myös matkapuhelimelle räätälöity kuuntelusovellus. Äänilähetyksen lisäksi Radio Gospel tarjoaa kuvaa tapahtuma-alueelta.

Helluntailainen Juhannuskonferenssi täyttää tänä vuonna 65 vuotta. Tapahtumassa on edellisvuosien tavoin ajankohtaista Raamatun opetusta, monipuolista musiikkia sekä lasten ja nuorten tapahtumia. Konferenssin kansainvälisenä juhlapuhujana on Maailman helluntaiyhteisön puheenjohtaja tohtori James Leggett Yhdysvalloista.

Radio Gospelin lähetykset jatkuvat elokuussa Elotulet– ja Youth Celebration -tapahtumista.

Mediamonitori – Iso Kirja ry