Radio KLF hamuaa lisää kuuluvuutta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio KLF -logoKesäkuussa Helsingissä ja Turussa ula-lähetykset aloittava Radio KLF neuvottelee lisätaajuuksista viidelle paikkakunnalle. Radio KLF alkaa soida Helsingissä taajuudella 100,0 MHz ja Turussa taajuudella 101,9 MHz. Lähetykset jatkuvat elokuun loppuun asti. Kanava pyrkii saamaan rahoituksen myös Tampereen, Oulun ja Jyväskylän sekä kahden muun kaupungin lisäämiseksi kuuluvuusalueeseen.

Radio KLF aloittaa kesäradiona kuudetta kertaa. Radioasema lähettää tauotta internetissä, mutta pitkäaikaisen toimiluvan puuttumisen takia se on toiminut ulalla vain lyhytaikaisilla luvilla. Radiokanavan taustahahmo Jesus Ziliachus kertoi Mediamonitorille, että ensi syksynä haettaviksi tulevat radiotoimiluvat kiinnostavat Radio KLF:ää. Kanavan tavoitteena on hakea molempia jakoon tulevia niin sanottuja kaupunkiradioverkkoja, joissa on taajuudet 4-5 suurimpaan kaupunkiin.

Kesän ohjelmistoon tulee 3-5 juonnettua ohjelmaa, joiden lopullinen määrä ratkeaa rahoitusneuvottelujen päätyttyä. Radio KLF esittelee perjantai-illoissa uuden naisjuontajan, joka tekee ohjelmaa kello 21-22. Kanavan arkipäiviin on suunnitteilla uuden miesjuontajan ohjelmaosuus kello 15-16.

Radio KLF on julistanut Facebookissa kilpailun, jossa pyydetään kuuntelijoita keksimään nimet uusille juontajille.

Mediamonitori