Pesäpallokausi tuo Radio Kankaanpään takaisin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Kankaanpää -logoKankaanpään taajama-alueella kuuluva Radio Kankaanpää on aloittanut lähetykset taajuudella 101,7 MHz. Radio Kankaanpää lähettää teknisellä radioluvalla, joka on voimassa elokuun alkuun asti. Lähetyksiä voi kuunnella myös netissä osoitteessa www.radiokankaanpaa.net. Kanavaa voi kuunnella myös suoraan internetselaimella.

Radio Kankaanpää on harrastelijaradio, jonka toiminnasta vastaa Jussi Valli. Aikaisempien kesien tapaan Valli selostaa Kankaanpään Mailan miesten ykköspesisotteluja. Vallin mukaan suunnitelmissa on selostaa ainakin viisi KaMan vieraspeliä. Ensimmäinen selostus kuullaan helatorstaina kello 16 ottelusta Jokioisten Koetus – KaMa.

Uudistettujen nettisivujen lisäksi Radio Kankaanpää toimii aktiivisesti Facebookissa.

Mediamonitori