Voionmaan opiskelijat Kyrösradion aalloilla

kirjoittanut

kategoriassa

Kyröradio-logoMuun muassa media-alan koulutusta antavan Voionmaan opiston oppilaat tekevät toukokuun ajan aamulähetystä Kyrösradion taajuuksilla. Tiistaista perjantaihin kello 7-9 lähetettävä suora aamushow kuuluu Kyrösradiossa taajuuksilla 100,5 ja 94,5 MHz. Lisäksi opiskelijat tekevät maanantaisin lähetystä kello 16-18.

Ohjelman pääjuontajat ovat Marleena Lehtimaa ja Miia Raitakangas. Mukana on myös muita oppilaitoksen opiskelijoita. Lähetysten aiheet ovat monipuolisia ja ne vaihtelevat maapallon keskipisteen ja linnunradan välillä, tekijätiimi kertoo.

Kyrösradio on kolmen kuukauden pituisilla teknisillä radioluvilla lähettävä yhteisöradio. Sen päälähetin sijaitsee Hämeenkyrön Kyröskoskella ja toinen lähetin Voionmaan opistolla Ylöjärvellä. Radioasema tekee yhteistyötä opiston kanssa tarjoamalla radioalan opiskelijoille harjoittelumahdollisuuden oikeassa radiossa.

Mediamonitori