Dorozhnoe Radio aloittaa maaliskuun alussa

kirjoittanut

kategoriassa

Venäläinen Dorozhnoe Radio on saanut kolmen kuukauden pituisen tilapäisen ohjelmistoluvan Helsinkiin ja useaan kaakkoisen Suomen kaupunkiin. Radio aloittaa maaliskuun alussa ja jatkaa lähetyksiä toukokuun loppuun 50 W – 1 kW –tehoisilla lähettimillä Helsingissä, Porvoossa, Lahdessa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Kerimäellä.

Dorozhnoe Radio eli suomeksi Tieradio on yksi Venäjän suosituimmista kaupallisista radioasemista. Se tavoittaa eri puolilla Venäjää 14 miljoonaa viikkokuulijaa. Pietarin alueella taajuudella 87,5 MHz lähettävä asema tavoittaa 54 % radionkuuntelijoista viikossa. Radion pääkohderyhmä on 35-55 -vuotiaat.

Uusi venäläistulokas aikoo hakea tilapäistä lupaa myös kesäksi ja vuodenvaihteeksi. Myöhemmin asema tavoittelee pysyvää toimilupaa lähinnä pääkaupunkiseudulle ja Itä-Suomeen.

Mediamonitori – Kauppapolitiikka.fi (Luoteis-Venäjän uutiskirje)