Viva Classica aloitti lähetykset netissä

kirjoittanut

kategoriassa

Uusi klassiseen musiikkiin keskittyvä nettiradio Viva Classica on aloittanut lähetykset. Kanava aikoo lähettää juonnettua klassista musiikkia ja toimitettuja ohjelmia vuorokauden ympäri. Ohjelmia voi kuunnella jälkikäteen kanavan nettiarkistosta. Helmikuusta alkaen Viva Classican lähetykset ovat kuunneltavissa myös matkapuhelimilla.

Uuden nettiradion sivuilla on jatkossa myös yleistietoa säveltäjistä ja taiteilijoista, valikoima CD-levyjä, klassisen musiikin kirjallisuutta sekä ajankohtaista tietoa kulttuurielämän tapahtumista. Myös radiossa soivat kappaletiedot näkyvät nettisivuilla.

Kanavan tarkoituksena on edistää klassisen musiikin tietämystä ja tarjota laadukkaita ohjelmia. Toimituskunnassa on mukana muun muassa Classic Radiossa vaikuttanut toimittaja Aarno Cronvall.

Nettiradion omistaa Viva Classica Oy. Yhtiön toimitusjohtaja on Jana Kurkinen.

Mediamonitori