Nelonen Sport korvaa Urheilukanavan

kirjoittanut

kategoriassa

Nelonen-logoNelonen Media käynnistää uuden ilmaisen urheiluun keskittyvän kanavan helmikuun alussa. Uusi Nelonen Sport lähettää ohjelmaa joka päivä kello 18-24. Uusi kanava näkyy automaattisesti ilman erillisiä toimenpiteitä Urheilukanavan kanavapaikalla 9.

Nelonen Sportin tarjontaan kuuluu muun muassa moottoriurheilua, kamppailulajeja ja Vermon ravit, mitkä näkyvät kiinteillä ohjelmapaikoilla. Kanavalla nähdään helmikuusta alkaen huippuyleisurheilun hallikisoja eri puolilta maailmaa. Suorat lähetykset salibandyliigan otteluista kuuluvat puolestaan Nelonen Sportin maanantaiohjelmistoon.

Studio-ajankohtaisohjelma niputtaa päivän urheilu-uutiset tunnin mittaiseksi kokonaisuudeksi maanantaista torstaihin kello 21 alkaen. Studiota juontaa Juhani Henriksson ja ohjelman urheilu-uutiset toimittaa Taina Nyberg kolmesti lähetyksen aikana. Studiossa vierailee lisäksi ajankohtaisia urheiluvieraita.

Urheilukanavan tilalle tuleva Nelonen Sport saa rinnalleen maksullisen Nelonen Sport Pron, jonka ohjelmisto koostuu suosituimmista urheilulajeista, kuten jääkiekon SM-liigan finaaleista, jalkapallon Mestarien liigasta ja jääkiekon NHL-liigasta. Nelonen Sport Pro tulee maksullisen Urheilu+Kanavan tilalle.

Mediamonitori