Mediamonitori täytti vuoden

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori-logoMediamonitori on nyt 1-vuotias, sillä sivustomme avautui yleisölle 6. tammikuuta 2009 kello 18. Kiitämme kuluneesta ensimmäisestä vuodestamme ja toivotamme mielenkiintoista mediavuotta 2010! Vuoden toiminnan jälkeen on hyvä tarkastella, miten olemme toiminnassamme onnistuneet ja mitä olisi syytä erityisesti kehittää. Tätä tarkoitusta varten avasimme kävijätutkimuksen, jonka vastausaika jatkuu helmikuun loppuun asti.

– Kävijätutkimuksella toivomme saavamme kaipaamaamme palautetta sivuston uutistarjonnasta, SWR Mediamonitorista, sivuston eri osioista ja palveluista sekä käyttöliittymästämme. Tutkimus sisältää niin monivalintakysymyksiä kuin tekstikysymyksiäkin. Vain monivalintakysymyksiin vastaaminen on pakollista, mutta toivomme hartaasti, että mahdollisimman moni vastaisi myös tekstikenttiin, ylläpitäjä Otto Metsähukala kertoo.

Tutkimuksesta saatavat tulokset jäävät vain Mediamonitorin tiimin sisäiseen käyttöön ja niiden avulla kehitetään sivustoa tulevaisuudessa. Suuria uudistuksia ei kuitenkaan ole lähiaikoina luvassa. Kyselyyn vastaaminen kestää vähimmillään vain 5-10 minuuttia.

Vastaamaan pääset tästä


Lisätietoja:
Otto Metsähukala
Ylläpitäjä
otto.metsahukala@mediamonitori.fi