Make@Radio avaa kanavan maanantaina

kirjoittanut

kategoriassa

Make@Radio-logoPohjois-Pohjanmaan Ylivieskasta lähettävä Make@Radio käynnistää lähetykset taajuudella 105,4 MHz ja netissä maanantaina 30. marraskuuta. Ylivieskan ammattiopisto YSO:n media-assistenttiopiskelijoiden harjoitteluradio kuuluu helmikuun loppupuolelle kahdessa jaksossa. Joulutaukoa kanava pitää 19. joulukuuta alkaen 5. tammikuuta saakka.

Ohjelmantekijät ovat ammattiopiston äänituotantoilmaisun toisen vuosikurssin oppilaita. Kanava lähettää oppilaiden tekemiä kuunnelmia, musiikkiohjelmia, viihdettä ja radiomainoksia ympäri vuorokauden. Lähetykset kuuluvat noin 40 kilometrin säteellä Ylivieskan keskustasta.

Radion nettisivuille lisätään lähetysten käynnistyttyä oppilaiden ottamia kuvia, videoita, blogikirjoituksia ja haastatteluja. Lisäksi radioon voi tutustua YouTubessa ja Facebookissa.

Make@Radio oli äänessä ensimmäisen kerran vuonna 2004. Se kuuluu osana vuonna 2003 lanseerattuun Make@palvelutuotanto -perheeseen.

Mediamonitori