Lifestyle-kanava Liv saapuu jouluksi antennikoteihin

kirjoittanut

kategoriassa

Liv-logoHelmikuussa toimintansa kaapelitelevisiossa aloittanut Nelonen Median lifestyle-televisiokanava Liv laajenee 11.12. täysipäiväiseksi antenniverkossa. Tähän asti kanava on näkynyt antennitalouksissa vain arkipäivisin muutaman tunnin ajan JIM:ltä vapaana ollutta kaistaa hyödyntäen. Antennitalouksissa asuvilta muutos vaatii kanavahaun tekemisen vastaanottimeen aloituspäivänä.

– Kaapeliverkkoon kuulumattomat ovat olleet meihin kanavan startista lähtien aktiivisesti yhteydessä ja toivoneet Liviä myös antenniverkkoon. On todella hienoa päästä kertomaan, että aivan kohta Liv näkyy joka kodissa. Liv on ylittänyt jo kaapelissa optimistisimmatkin odotuksemme ja sen pariin hakeutuu jo nyt viikkotasolla miljoona katsojaa, kertoo Livin kanavapäällikkö Katja Santala.

Kanavan ohjelmisto poikkeaa normaalista avausviikonloppuna 11.12.-13.12., jolloin kanavalla nähdään molemmat tuotantokaudet kotimaisesta komediasarjasta Kumman kaa, joka valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) värikästä elämäntapaa.

Keväällä 2010 Livillä nähdään myös runsaasti uutta kotimaista lifestyle-ohjelmaa: Vanessa Kurrin juontama, perhe-elämään keskittyvä Vanessa ja pikkuväki, naisen hyvinvointiin ja tabuihin pureutuva keskusteluohjelma Naisen suusta – Piitu Uski, sekä tuore sisustus- ja matkailuohjelma Sisustusmatkalla Minnan kanssa, jossa etsitään uusia sisustustrendejä ympäri Eurooppaa. Myös Neloselta tuttu Eden nähdään tulevana keväänä Livillä uusin jaksoin.

Liv näkyy kanavapaikalla 8. Suomen kotitalouksista 44% vastaanottaa lähetykset antenniverkon kautta.

Mediamonitori