Iskelmä Lahden kuuluvuus vahvistuu Sysmässä

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä-logoPäijät-Hämeessä kuuluva Iskelmä Lahti parantaa kuuluvuuttaan maakunnan pohjoisosissa, erityisesti Nelostiellä ja Päijänteellä. Aiemmin Heinolassa taajuudella 87,6 MHz toiminut lähetin korvataan uudella Sysmän lähettimellä, joka aloittaa tiistaina 29. syyskuuta taajuudella 106,8 MHz. Heinolan vanha lähetin sammuu viikon 40 loppuun mennessä. Lahden lähetin taajuudella 103,0 MHz jatkaa toimintaansa entiseen malliin.

Iskelmä Lahti toimii Monday’s Special Oy:n toisella toimiluvalla. Mediatalo ESA:aan kuuluva Monday’s Special pyörittää Iskelmä Lahden lisäksi Päijät-Hämessä ja Kouvolassa toimivaa Radio Voimaa.

Pro Radio Oy:n Iskelmä Ankkuri on puolestaan äskettäin ottanut käyttöön Tornion lähettimen taajuudella 106,4 MHz. Kemissä radio aloitti kesäkuussa taajuudella 95,0 MHz. Iskelmä Ankkuri toimii kolme kuukautta kerrallaan voimassa olevilla teknisillä radioluvilla, jotka mahdollistavat enintään 50 watin lähetystehon.

Mediamonitori – Digita