TVkaista FM ja KLF jatkavat Helsingissä

kirjoittanut

kategoriassa

Internetin puheohjelmia ja yksittäisten harrastajien nettiradiolähetyksiä ULA-taajuudella kesän ajan välittänyt TVkaista FM jatkaa lähetyksiä Helsingissä. Asema on saanut uuden teknisen radioluvan, joka on astunut voimaan 25. elokuuta. Lupa jatkuu marraskuun loppupuolelle. TVkaista FM toimii taajuudella 102,0 MHz 50 watin teholla.

Myös Radio KLF jatkaa lähetyksiä pääkaupunkiseudulla taajuudella 100,0 MHz. KLF on kuulunut 100 watin tehoisena kesäkuun alusta alkaen, mutta syyskuun ajan lähetykset jatkuvat tutulla taajuudella puolet pienemmällä teholla. Muissa kesäkauden kaupungeissa eli Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä lähetyksiä ei jatketa.

Teknisellä radioluvalla jatkavat myös Radio Kankaanpää (101,7 MHz) ja Kyrösradio (100,5 MHz). Niiden uudet luvat astuvat voimaan syyskuun alussa.

Mediamonitori