Oi fm:n rokkiviikko Popkadulla ja Ilosaarirockissa

kirjoittanut

kategoriassa

Oi fm -logoJoensuun paikallinen nuorten kulttuurin radioasema Oi fm on tämän viikon ajan rokkiviikko-teemalla mukana Joensuun Popkatu- ja Ilosaarirock-festivaaleilla. Alkuviikosta mukana ollaan päivittäin muutaman haastattelun voimin itse festivaaleihin ja niiden lieveilmiöihin liittyen. Loppuviikosta kanavan toimittajat ovat Ilosaarirockissa tekemässä haastatteluja, jotka kuullaan radiosta lähes suorina.

Oi fm lähettää suorana tunnelmia, raportteja ja artistihaastatteluja perjantaina klo 14-16, lauantaina klo 12-14 ja klo 16-18 sekä sunnuntaina klo 16-18. Reporttereina toimivat Harri Hakkarainen sekä Aapo Lehtinen. Lähetykset ja haastattelut tulevat myös jälkikuunneltaviksi aseman verkkosivuille.

– Suurin osa kuulijoistamme on itse festivaaleilla, joten nämä haastattelut laitetaan myös nettiin ladattavaksi ja kuunneltavaksi sitten, kun kuulijoille käy. Lisäksi nauhoitamme viikonlopun lähetykset ja esitämme ne uudelleen lähiaikoina, kertoo Oi fm:n tuottaja Tuomas Partanen Oy Najaros Ab:ltä.

Oi fm kuuluu Joensuun seudulla taajuudella 101,5 MHz, Elisan Joensuun kaapeliverkossa 95,2 MHz sekä nettiradiona.

Mediamonitori