SWR Mediamonitori 07/2009

kirjoittanut

kategoriassa
SWR-logo

Suomen Radioamatööriliiton kesäleiriltä lähettää Suomen ensimmäinen yksityinen digitelevisioasema, kun leiriradio Radio Hami laajentuu leiritelevisioksi. NäköRadioHamin tekijöihin kuuluva Veli-Matti Lammentausta kertoo SWR Mediamonitorille, millaisella tekniikalla televisiolähetykset toteutetaan ja mitä ohjelmaa on luvassa. Hamin lisäksi uutislähetyksessä käydään läpi television toimilupakierrosten tuloksia.

Uutislähetyksen aiheet 4.7.2009:
– SuomiTV aloittaa lähetykset lokakuussa
– Teräväpiirtotelevision kokeilulupa meni DNA:lle
– Iskelmä Pohjanmaa on herättäjäjuhlien virallinen radio
– Radio Hami laajenee tänä kesänä televisioksi
– Gramex ja Radio Nova pääsivät sopuun tekijänoikeuskiistassa
– Järviradiolle lyhyitä lupia Petäveden omakotitalonäyttelyyn sekä Seinäjoen tangomarkkinoille

Jälkikuuntelu:

Omalla soittimella: Lataa (mp3: 128 kbps, mono, 8:11, 7,49 Mt)

Heinäkuun SWR Mediamonitori kuullaan viikon 28 aikana kolmesti Radio Kankaanpään taajuudelta 101,7 MHz sekä nettiradiosta. Lähetysajat alustavasti ti 7.7. klo 16:45, ke 8.7. klo 09:00 ja la 11.7. klo 13:15.