Jukolan viesti radiossa ja televisiossa

kirjoittanut

kategoriassa

Lauantaina ja sunnuntaina kilpailtava suunnistuksen suurtapahtuma Jukolan viesti nähdään suorana lähetyksenä Urheilukanavalla. Lähetys Mikkelistä alkaa naisten Venlojen viestillä lauantaina kello 14.30. Miesten Jukolan viesti lähetetään kello 22.30 alkaen. Voittaja on maalissa varhain sunnuntaiaamuna.

Radio Suomi selostaa molemmat kilpailut valtakunnallisesti. Naisten viestiä seurataan lauantai-iltapäivän mittaan Urheiluradion lähetyksissä. Jukolan viestistä lähetetään suoraa lähetystä lauantain myöhäisillasta sunnuntaiaamuun asti. YLE Etelä-Savon Radio seuraa kilpailujen valmisteluja ja antaa liikennetietoa kisavieraille taajuudella 94,6 MHz. Kilpailun kenttäkuulutukset välitetään taajuudella 105,3 MHz.

Mikkelin raviradan ympäristössä järjestettävään suurtapahtumaan on ilmoittautunut ennätysmäärä naisten joukkueita, 1008. Miesten kisajoukkueita on ilmoittautunut 1044. Yhteensä kahdessa kilpailussa suunnistaa 14140 kilpailijaa.

Mediamonitori