Matkailuenglantia Järviradion kieliluokassa tiistaisin

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoUlkomaanmatkoilla tarpeellista englannin sanastoa ja kielioppia tarjoava virtuaalinen kieliluokka on alkanut pyöriä Järviradion ohjelmistossa tiistaisin. Noin tunnin mittainen ohjelma alkaa kello 18, ja opetukseen voi osallistua radion tai netin avulla. Lähetyksessä on englanninopettaja Suomesta sekä vierailevia opettajia Englannista, Yhdysvalloista ja Kanadasta. Ohjelma toimii keskustelulähtöisesti ja se jatkuu vuoden ajan.

Järviradio kokoaa osallistujista keskusteluryhmän, joka kokoontyy Skypen välityksellä. Opetus toimii kaksisuuntaisesti, sillä ne ulkomaalaiset jotka haluavat opiskella suomea, voivat tulla mukaan. Ohjelman päätteeksi osallistujille myönnetään kielidiplomi.

Virtuaalikieliluokan tavoitteena on kasvaa tuhannen matkailuenglannin opiskelijan yhteisöksi.

Mediamonitori