Radio Sputnik tuikkii Turussa koko kesän

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Sputnik -logoVenäjänkielinen Radio Sputnik aloittaa lähetykset Turussa ensi perjantaina. Sputnik lähettää Turussa teknisellä radioluvalla taajuudella 102,8 MHz 15. kesäkuuta asti. Suurin sallittu teho on 50 wattia. Sputnikin lähetykset jatkuvat tilapäisellä toimiluvalla 16.6.-15.9. taajuudella 101,9 MHz 200 watin teholla.

Kesäsesongin ajan Radio Sputnikia voi kuunnella myös Mikkelin seudulla, jossa kolmen kuukauden tilapäinen toimilupa astuu voimaan kesäkuun puolivälissä. Sputnik on toiminut kevään ajan Mikkelissä 50 watin teknisellä luvalla, mutta asema oli äänessä talvilomakaudella 500 watilla taajuudella 104,1 MHz.

Radio Sputnik haluaisi laajentua kesäksi myös Pohjois-Karjalaan, mutta neuvottelut Joensuun kaupungin edustajien kanssa ovat vielä kesken.

Lisätietoa tilapäisistä toimiluvista on Mediamonitorin Fakta-osiossa.

Mediamonitori