SWR Mediamonitori: Lomaradio soi jo vappuna

kirjoittanut

kategoriassa

SWR-logoIskelmämusiikin taattuja suosikkeja soittava Lomaradio alkaa piristää Helsingin radiotaajuuksia vappuna. Lomaradio soi syyskuun alkupuolelle asti taajuudella 93,6 MHz. Lähetyksiä voi kuunnella myös netissä. Suomalaisen iskelmämusiikin tunnetuimpia, mutta nykyään turhan vähän radiosoittoon pääseviä artisteja kuullaan niin ikään Lomaradion haastatteluosuuksissa.

Scandinavian Weekend Radion SWR Mediamonitorissa lauantaina haastateltava ohjelmapäällikkö Jami Kananen kertoo, että Lomaradio iskee musiikkivalinnoillaan perinteisestä tanssimusiikista pitävien kuuntelijoiden sydämiin. Kanasen mielestä esimerkiksi Kake Randelin tuskin soi muilla suomalaisilla kaupallisilla radiokanavilla, mutta Lomaradiossa Randelinin kiekot pyörivät.

Tästä ja muista aiheista kuulet lisää SWR Mediamonitorissa lyhytaalloilla lauantaina 2.5. kello 12 ja 14. Ohjelma on myös kuunneltavissa Mediamonitorin sivuilla viimeistään ensi viikolla.

Mediamonitori