Metroradio mukana naisten jalkapallon EM-lopputurnauksessa

kirjoittanut

kategoriassa

Metroradiot-logoMetroradio Finland on allekirjoittanut Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka tekee Metroradiosta naisten jalkapallon EM-lopputurnauksen virallisen yhteistyökumppanin. Kisaviikkojen ajan Metroradion radiokanavilla seurataan Suomen joukkueen edesottamuksia, haastatellaan kilpailijoita ja järjestetään kisakilpailuja sekä kerrotaan ottelutuloksia.

– Jalkapallon naisten EM-kisat ovat kansainvälinen suurtapahtuma, jossa Suomen joukkueen tavoitteena on parantaa edellistä huippusijoitustaan eli jaettua kolmatta sijaa. Metroradio tarjoaa kuuntelijoilleen kisojen virallisena yhteistyökumppanina näköalapaikan kisatapahtumiin ja suomalaisfutaajien tunnelmiin, kommentoi Metroradio Finlandin toimitusjohtaja Pekka Hurme.

Ohjelmajohtaja Juha Kakkuri kertoo, että kaikki yhtiön radiokanavat valjastetaan kisojen tapahtumaradioiksi erilaisin painotuksin. Radio SuomiPOP:n ohjelmistoon kuuluu kisatunnelman välitystä, pelaajakannustuksia sekä erilaisia kilpailuja ja arvontoja. Groove FM keskittyy erityisesti pelaajien kisaelämään ja Metro FM on mukana pääkaupunkiseudun kisatapahtumissa.

Jalkapallon naisten EM-lopputurnaus pelataan 23.8.-10.9. Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa.

Mediamonitori – M&M