A-kanavanipussa ääni- ja tekstitysongelmia

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoDigita suorittaa tällä viikolla tiistaista torstaihin asennustöitä, jotka aiheuttavat häiriöitä maanpäällisen digitelevisioverkon kanavanippu A:n lähetyksiin. Ongelmat liittyvät erityisesti ääneen ja tekstitykseen. Huoltotyöt pyritään ajoittamaan päiväsaikaan, mutta tänään keskiviikkona ongelmia on ollut enemmän ja niiden odotetaan häiritsevän myös illan televisiolähetyksiä.

Digita selvittää tilannetta parhaillaan ja yrittää saada lähetykset mahdollisimman nopeasti normalisoitua. Yhtiö pahoittelee lähetyshäiriöistä aiheutuvia haittoja ja lupaa tiedottaa tilanteen etenemisestä. A-kanavanippuun kuuluvat kaikki Yleisradion digitaaliset televisio- ja radiolähetykset sekä Ruotsin television SVT World, joka tunnettiin aiemmin nimellä SVT Europa.

Päivitys 23.4. klo 15:30: Digita on saanut asennustyöt tehtyä torstaiaamun aikana ja ilmoittaa ääni- ja tekstitysongelmien poistuneen.

Mediamonitori