Veikkausta ja valokuvia Järviradion kesässä

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoJärviradio on julistanut valokuvauskilpailun, jossa etsitään kuuntelijoiden parhaita kuvia kolmessa sarjassa. Järviradion, Ykköset-lehden ja Pohjoisen Keski-Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n yhteinen kilpailu käydään 1.4.-7.8.2009 ja sen tulokset julkaistaan lokakuussa Viitasaarella. Kilpailusarjoja ovat Kuvia luonnosta, Kuvia työstä ja Kuvia matkoilta. Jokainen sarja arvioidaan ja palkitaan erikseen.

Kussakin sarjassa kolme parasta kuvaa pääsee yleisöäänestykseen ja kyseiset kuvat palkitaan. Lisäksi kisan järjestäjät valitsevat kustakin sarjasta parhaan nuoren kuvaajan. Järjestäjät voivat harkintansa mukaan palkita muitakin kilpailutöitä. Palkitut työt julkaistaan Ykköset-lehdessä ja ne ovat esillä Järviradion nettisivuilla.

Myös veikkauspelien ystäville on oma kilpailu, jossa palkintoina on tuote- ja risteilypalkintoja sekä pääsylippuja pesäpallon Itä-Länsi -otteluun Kuopioon. Veikkaukseen osallistutaan maksutta Järviradion sivuilla. Vaihtoehtoina ovat Superpesiksen ja Veikkausliigan ottelut.

Keski-Suomessa, Pohjanmaalla ja Helsingissä kuuluva Järviradio on saavuttanut Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luokituksen. Sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfa -luottokelpoisuusluokituksen parhaisiin luokkiin (AAA tai AA+), joihin yltää vain noin joka kymmenes suomalaisyritys. Tutkimusten mukaan näistä yrityksistä vain joka tuhannes joutuu maksuongelmiin vuoden kuluessa.

Mediamonitori