Jimin Kill Arman -sarja kansainväliseen levitykseen

kirjoittanut

kategoriassa

Jim-logoJim-kanavan kotimaisesta Kill Arman -tosi-tv-ohjelmasta on tehty kansainvälinen levityssopimus. Duudsonien taustalla toimiva Rabbit Films -tuotantoyhtiö on allekirjoittanut tv-sarjan levityssopimuksen brittiläisen ID Distribution -yhtiön sekä maailman isoimman agenttitoimisto William Morris Agencyn kanssa. Kill Arman lanseerataan maailman isoimmalla TV-messulla MIPTV:ssä Cannesissa tällä viikolla.

Kill Arman -ohjelman ovat luoneet Armanin Maailma -tuotantoyhtiön toimitusjohtaja ja tuottaja Arman Alizad sekä ohjaaja Tuukka Tiensuu. Ohjelmassa vaatturi-räätäli Arman Alizad pannaan kunnon rääkkiin. Arman käy läpi neljän kuukauden treenikauden, jonka jälkeen hän lähtee haastamaan taistelulajien kovimmat taitajat maailmalla. Ohjelmassa yhdistyy oivalla tavalla matkailu ja kulttuuri itsepuolustuslajeilla maustettuna.

Levityssopimus kattaa matkailusarjan kymmenen englanninkielistä jaksoa, joiden suomenkieliset versiot nähdään Jimillä tämän kevään aikana.

Kill Arman tulee Jimillä tiistaisin kello 22.00.

Mediamonitori