Cristal Snow NRJ:n iltapäiviin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio NRJ -logoHittiradioasema Radio NRJ:n torstai- ja perjantai-iltapäiväjuontajana aloitti tällä viikolla musiikki- ja viihdetaituri Cristal Snow, joka tunnetaan parhaiten viime vuoden Euroviisukarsinnoista, joissa hän sijoittui kolmanneksi Can’t Save Me -kappaleellaan. NRJ:n iltapäiviä hän juontaa yhdessä ystävänsä Mira Kurosen kanssa. Cristal ja Mira olivat haaveilleet yhteisestä radio-ohjelmasta jo pitkän aikaa.

– Cristalin elämyshakuisuus saa hänet heittäytymään kaikkeen estottomasti. Hänen dynaamisesta elämäntyylistään ja erikoislaatuisesta ajatusmaailmastaan riittää ammennettavaa NRJ:n Iltapäivään. Odotan innolla tulevia keskustelujamme, Mira Kuronen toteaa.

Kankaanpäästä alun perin kotoisin oleva Cristal Snow on ehtinyt olla monessa mukana. 19-vuotiaana lukiosta valmistuttuaan Cristal lähti opiskelemaan City College of New Yorkiin. Teatteritaiteita ja luovaa kirjoittamista Isossa Omenassa seitsemän vuotta opiskeltuaan Cristal palasi takaisin Suomeen vuonna 2006 ja voitti samana vuonna Miss Drag Queen kilpailun, joka toimi samalla lähtölaukauksena musiikkiuralle.

Viime vuonna julkaistu debyyttialbumi The Prophecy ampaisi suoraan Suomen viralliselle albumilistalle kymmenen parhaan joukkoon. Albumi sisältää mm. hittikappaleet Pump it Up, Cristal Clear ja Scarred. Cristal Snown kanssa musiikkia ovat tehneet mm. Dallas Superstarsin Heikki Liimatainen, Beats and Stylesin dj Alimo sekä Jimi Constantine.

Mediamonitori – NRJ