Auran Aallot kääntää rockiin ja poppiin

kirjoittanut

kategoriassa

Auran Aallot -logoRadio Auran Aallot on muokannut musiikkiformaattiaan miehisempään makuun. Kanavan uusi slogan on ”Tyylikästä rockia ja parasta poppia”. Musiikkilinjan tarkentamisella Auran Aallot pyrkii tavoittamaan erityisesti mieskuuntelijoita. Aseman ohjelmiston pääpaino pysyy paikallisuutisten ja urheilun seuraamisessa sekä viihdeohjelmissa. Uudet asematunnukset otetaan käyttöön vaiheittain lähipäivien aikana.

Turun Paikallisradio Oy:n radiot ovat uudistuneet viime syksyn ja alkaneen talven aikana. Auran Aaltojen uudistumisen lisäksi radioyhtiö avasi kokonaan uuden, melodiseen musiikkiin keskittyvän Radio Melodian syyskuussa. Yhtiön tiloissa toimii myös nuorille suunnattu Zoom FM, joka kuuluu Turun keskustassa taajuudella 93,4 MHz. Zoom FM tarjoaa harjoittelupaikan turkulaisille medianomiopiskelijoille sekä muille nuorille radiontekijöille.

Mediamonitori