The Voicen Heräämö virallisesti televisioon

kirjoittanut

kategoriassa

The Voice -logoRadio- ja televisiokanava The Voice aloitti keskiviikkona 7. tammikuuta virallisesti aamuohjelmansa monimedialähetykset syksyn koejakson jälkeen. Heräämöä tehdään nyt suorana samanaikaisesti radioon, televisioon ja nettiin. Juontojen aikana televisio näyttää kuvaa radiostudiosta, ja musiikin aikana televisiossa nähdään musiikkivideo samasta kappaleesta, joka kuullaan radiossa. Heräämö on suunnattu 20-34-vuotiaille kaupunkilaisille.

The Voicen Heräämö sisältää musiikin lisäksi kilpailuja, vieraita, uutisia, musiikkiuutisia, piilopuheluita sekä ajankohtaisviihdettä. Ohjelmaa juontavat Jani Nivala, Juha Valvio sekä tiimin uusi jäsen Elina Viitanen. Juontajien lisäksi lähetyksissä nähdään ja kuullaan myös vieraita. Viime viikolla mukana olivat Kari Hietalahti ja Pihla Viitala. Tämän viikon aikana studiossa käy Waldo’s People sekä Idols-tähdet Kalle Löfström ja Anna Puustjärvi. Joka maanantai vakiovieras Tara Banxx puolestaan ruotii muodin maailmaa eri kanteilta.

Heräämö herättää The Voicella arkiaamuisin kello 06-10.

Mediamonitori