Terveyden tukipilarit Groove FM:lle ja SuomiPOP:lle

kirjoittanut

kategoriassa

Metroradiot-logoMetroradioihin kuuluvat Groove FM ja Radio SuomiPOP aloittavat tiistaina uuden terveellistä ravitsemusta, hyvinvointia ja erilaisia terveydellisiä ongelmia käsittelevän 36-osaisen ohjelmasarjan. Terveyden tukipilarit -ohjelmassa asiantuntijana toimivaa kouluttaja Paula Heinosta haastattelee kirjailija Juha Vuorinen. Terveyden tukipilarit kuullaan Groove FM:llä ja SuomiPOP:lla tiistaisin kello 10-11 ja uusintana torstaisin kello 17-18.

Ohjelmasarjan tarkoituksena on hyvinvoinnin, terveyden ja tiedon lisääminen antamalla kuulijoille konkreettisia eväitä ja työkaluja päivittäisiin haasteisiin ja terveydellisiin ongelmiin. Ohjelman verkkosivut löytyvät osoitteesta www.terveydentukipilarit.fi.

Radio SuomiPOP:n ohjelmistossa on myös muuta uutta. Vuoden alussa alkoivat Johanna Hautasaaren emännöimät viikonloput. Hän on ollut aiemmin asemalla työharjoittelussa ja tuurasi elokuussa Anni Henttua Aamulypsyssä. Hautasaari on äänessä SuomiPOP:n viikonlopuissa lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-14.

Mediamonitori