Radio SUN avaa taajuuden Hämeenlinnaan

kirjoittanut

kategoriassa

Radio SUN -logoPohjois-Pirkanmaalla ja Tampereen seudulla kuuluva Radio SUN aloittaa lähetykset myös Hämeenlinnassa. SUN on saanut Viestintävirastolta luvan lähettää Painokankaan mastosta 50 watin teholla taajuudella 88,8 MHz. Viestintäviraston myöntämä tekninen toimilupa on voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Lupa astuu voimaan tammikuun alussa.

Radio SUN tavoittaa lähettimen avulla kuuntelijat Hämeenlinnan keskustassa ja sen lähiympäristössä. Tähän asti SUN:n hämeenlinnalaiset kuuntelijat ovat saaneet tyytyä kaupunkialueella vaihtelevasti kuuluvaan Valkeakosken taajuuteen 96,7 MHz.

– Meitä on kiinnostanut laajentaa Hämeenlinnaan, koska sieltä on tullut runsaasti kuuntelijapalautetta. Autoilijat ja kaupungin keskustassa asuvat ovat saaneet radiomme kuulumaan vaihtelevasti Valkeakosken taajuudelta, mutta viimeistään tammikuun kolmannella viikolla kuulumme alueella omalla taajuudella, Radio SUN:n toimitusjohtaja Otto Linna kommentoi.

Mediamonitori