Canal+ -päätös siirtyi Kilpailuvirastossa

kirjoittanut

kategoriassa

Canal+ -logoMarkkinaoikeus on määrännyt kolme päivää lisäaikaa mediayhtiö Bonnierin yrityskaupan käsittelylle Kilpailuvirastossa. Ruotsalaisen Bonnier-mediakonsernin omistama televisioyhtiö TV4 haluaisi hankkia määräysvallan C More Groupissa, jolle kuuluvat Canal+ -brändin maksulliset kanavat. Viraston mukaan alun perin maanantaina päättynyttä käsittelyaikaa jatkettiin tällä kertaa torstaihin asti, kirjoittaa ITviikko.

TV4 AB hankkii kaupassa määräysvallan eri Pohjoismaissa Canal+ -brändin alla maksullisia TV-kanavia tarjoavassa C More Group AB:ssä. Suomessa Bonnier-konserniin kuuluu muun muassa MTV Oy, joka tarjoaa yleisölle sekä vapaasti vastaanotettavia että maksullisia kanavia.

Kilpailunrajoituslain mukaan Kilpailuvirasto voi hyväksyä kaupan sellaisenaan, määrätä ehtoja sen hyväksymiselle tai esittää markkinaoikeudelle, että se kieltää kaupan.

Hukala.net – ITviikko, Kilpailuvirasto