Trance sykkii nettiradioon

kirjoittanut

kategoriassa

SYKE.FM-logoSuomen ainoa trancemusiikkiin erikoistunut nettiradio SYKE.FM aloitti tällä viikolla virallisesti lähetyksensä vajaan kuukauden kestäneen koelähetysjakson jälkeen. Asema palvelee trancennälkäisiä kuuntelijoita 24 tuntia vuorokaudessa soittaen kansainväliset tuoreet nousijat sekä parhaat ikitanssittajat. Viikonloppuisin SYKE.FM:n tarjontaa monipuolistavat tunnetuimpien tiskijukkien tunnin pituiset mix-setit.

– Valitsemme sisältömme käsin joka viikko, kappale kerrallaan, emmekä soita vanhaa lähes tai kokonaan lisenssivapaata materiaalia kulujen säästämiseksi. Laatu ratkaisee mielestämme. Radiokanavan on jumaloitava jokaista savikiekkoaan. Musiikkivirtamme on harmoonisesti ja tunnelmallisesti miellyttävää sekä jokaiseen vuorokaudenaikaan sopivaa, SYKE.FM:n kanavapäällikkö Aleksi Bovellan kuvailee.

Idea nettiradion käynnistämiseen lähti siitä, että kanavan perustaneen nykyisen kanavapäällikön omien mix-settien kysyntä alkoi kasvaa tuttujen keskuudessa. Näin alettiin etsiä mahdollisimman tehokasta keinoa välittää parhaimmat ja uusimmat trance-julkaisut entistä laajemman ihmisjoukon saataville. Visio nettiradiosta oli pian valmis ja aseman tekniikkakin lähti nopeasti rakentumaan IT-henkisessä porukassa.

SYKE.FM:n verkkosivut löytyvät osoitteesta www.syke.fm. Nettiradio on kuunneltavissa ympäri maailmaa useimmilla soitinohjelmilla hyvälaatuisena 192 kbps mp3-virtana. Asema on jo koelähetysjaksonsa aikana kerännyt vakiokuuntelijoita ympäri Eurooppaa, ja radio on listattuna useilla kansainvälisillä nettiradiosivustoilla. SYKE.FM:n tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu mm. webcam-livestream studiosta DJ-settien aikana, eikä pois suljeta myöskään mahdollisuutta laajentua FM-taajuuksille.

Hukala.net