Radio Dei Lappeenrannan seudulle kesään mennessä

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Dei -logoRadio Dei alkaa kuulua Joutsenon, Lappeenrannan ja Imatran seuduilla kesäkuun alkuun mennessä. Lähetykset alkavat taajuudella 96,0 MHz Joutsenon radioasemalta heti, kun valtioneuvosto on hyväksynyt muutoksen radion kuuluvuusalueessa. Valtioneuvosto käsittelee muutoksia radioiden toimilupa-alueissa kevään aikana.

Radio Deille myönnettiin lupa laajentaa toimialuetta Luumäelle pari vuotta sitten. Luumäelle myönnetty taajuus on siirtymässä Joutsenoon. Lähetysten on tarkoitus alkaa Joutsenosta 2. kesäkuuta mennessä, Radio Deistä arvioidaan. Uutuutena on myös Helsingin alueellisten ohjelmien kuuluminen Lohjan taajuudella.

Kesän ohjelmistossa tulee olemaan radiointeja hengellisistä kesäjuhlista eri puolilta Suomea. Lisäksi Radio Dei tulee lähettämään Helsingissä joulukuussa avattavasta Cafe Jugendista suoria radiolähetyksiä pari tuntia viikossa. Lähetykset rakentuvat ajankohtaisten aiheiden tai teema-iltojen ympärille ja niissä esitellään mielenkiintoisia persoonia kulttuurista, yhteiskunnasta tai liike-elämästä. Myös kansalaisradio-tyyppinen vuorovaikutus radion kautta on mahdollista.

Hukala.net