Radio Iistsaid aloittaa tiistaina

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Iistsaid logoHelsingin Laajasalossa toimiva Radio Iistsaid kuuluu pääkaupunkiseudun radioaalloilla kuukauden ajan. Lähetykset alkavat tiistaina 25. maaliskuuta taajuudella 102,4 MHz. Ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä. Radio Iistsaid on Helsingin kristillisen opiston radiotyön koulutuksen lopputyö.

Radio Iistsaid lähettää juonnettua ohjelmaa aamukahdeksasta noin iltayhdeksään. Suoraa lähetystä kuullaan arkisin kello 18 asti, jonka jälkeen ohjelmistossa on oppilaiden tekemiä musiikin erikoisohjelmia. Päivälähetyksissä soitetaan kotimaista musiikkia, jossa on mukana euroviisusäveliä vuosien varrelta. Yöllä taajuudella soi viihdemusiikki. Päivälähetyksissä on myös Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin viisiminuuttinen ohjelmaosuus. Viikonloppuisin taajuudelta kuullaan uusintoja.

Lähetykset kuuluvat ensimmäistä kertaa myös nettiradiossa. Radio Iistsaid on toiminut Helsingin kristillisen opiston radioalan opiskelijoiden lopputyönä jo vuodesta 1991 alkaen. Tänä vuonna lähetykset päättyvät 25. huhtikuuta.

Hukala.net