Sanoma Media on laajentanut Ilta-Sanomien radiouutisten tarjontaa kahdeksalla radiokanavallaan. Uutisia lähetetään arkiaamusta alkuiltaan ja viikonloppuisin Radio Suomipopin, Radio Rockin, Me Naiset Radion, Aito Iskelmän, Hitmixin, Helmiradion, Groove FM:n ja Loopin taajuuksilla. Uutislähetykset pitenevät minuutista puoleentoista minuuttiin.

Arkisin uutisia kuullaan puolen tunnin välein kello 6.30-10 ja tasatunnein kello 11-19. Lauantaisin uutisia lähetetään kello 10-16 ja sunnuntaisin kello 11-17. Tähän asti uutisia on kuultu Sanoman radiokanavilla aamuisin ja aamupäivisin.

Ilta-Sanomat on tammikuun lopulla julkaistun Kansallisen mediatutkimuksen tulosten mukaan Suomen suurin uutismedia. Se tavoittaa verkon ja lehden kautta viikoittain 3 151 000 suomalaista.

Mediamonitori - Sanoma

Kommentit   

-1 #1 The JT 05.02.2021 17:25
Harmi, kun Sanoman radioasemat kuuluvat vain Supla-palvelussa sekä Radiot.fi
Harmi, kun ei pysty kuunnella esimerkiksi erillsiellä Internetradiolaittee lla sekä erillisillä nettiradiosovelluksi lla. Striimiä ei ole missään saatavilla.
+2 #2 Tiikeriseura 06.02.2021 12:20
Sanomien kanavat kuuluvat LiveTaajuus.fi palvelussa, joka toimii selaimella ja mobiilisovelluksen kautta. Samalla tavoin toimii Radiot.fi palvelu. Se vain pysähtyy odottamatta usein.

Kommentointi on suljettu.