Lisää Ilta-Sanomien uutislähetyksiä Sanoman radiokanaville

kirjoittanut

kategoriassa

Sanoma Media on laajentanut Ilta-Sanomien radiouutisten tarjontaa kahdeksalla radiokanavallaan. Uutisia lähetetään arkiaamusta alkuiltaan ja viikonloppuisin Radio Suomipopin, Radio Rockin, Me Naiset Radion, Aito Iskelmän, Hitmixin, Helmiradion, Groove FM:n ja Loopin taajuuksilla. Uutislähetykset pitenevät minuutista puoleentoista minuuttiin.

Arkisin uutisia kuullaan puolen tunnin välein kello 6.30-10 ja tasatunnein kello 11-19. Lauantaisin uutisia lähetetään kello 10-16 ja sunnuntaisin kello 11-17. Tähän asti uutisia on kuultu Sanoman radiokanavilla aamuisin ja aamupäivisin.

Ilta-Sanomat on tammikuun lopulla julkaistun Kansallisen mediatutkimuksen tulosten mukaan Suomen suurin uutismedia. Se tavoittaa verkon ja lehden kautta viikoittain 3 151 000 suomalaista.

Mediamonitori – Sanoma


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Lisää Ilta-Sanomien uutislähetyksiä Sanoman radiokanaville”

  1. The JT avatar

    Harmi, kun Sanoman radioasemat kuuluvat vain Supla-palvelussa sekä Radiot.fi
    Harmi, kun ei pysty kuunnella esimerkiksi erillsiellä Internetradiolaitteella sekä erillisillä nettiradiosovelluksilla. Striimiä ei ole missään saatavilla.

  2. Tiikeriseura avatar
    Tiikeriseura

    Sanomien kanavat kuuluvat LiveTaajuus.fi palvelussa, joka toimii selaimella ja mobiilisovelluksen kautta. Samalla tavoin toimii Radiot.fi palvelu. Se vain pysähtyy odottamatta usein.