Lähiradio Robin Hood pahoissa talousvaikeuksissa – lähetykset edelleen tauolla

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Robin Hoodin taustayhdistys Turun Lähiradioyhdistys on talousvaikeuksissa, uutisoi Yle Turku torstaina. Saatavia odottavat ainakin lähetysverkoista vastaava Digita ja tekijänoikeuksia valvova Teosto. Digitalle velkaa on noin 12 700 euroa ja Teostolle 646 euroa. Veloista on olemassa Varsinais-Suomen käräjäoikeuden tuomiot.

Radio Robin Hood ilmoitti joulukuun 15. päivä kotisivuillaan, että lähetystoiminta on toisaiseksi tauolla ja aseman radiotaajuus palaa ääneen mahdollisimman pian. Ilmoituksen jälkeen verkkosivuille on päivitetty joulutervehdykset ja ammattiosasto Metalli 49:n veteraanijäsenten ohjelmia.

Taisto Laiho
Toimittaja Taisto Laiho valmistamassa ohjelmaa Radio Robin Hoodin studiossa (Kuva: Mediamonitorin arkisto).

Radio Robin Hood aloitti lähetykset vappuaattona 1990. Kanavan taustalla toimivat lukuisat ammattijärjestöt, sivystysjärjestöt ja kulttuurijärjestöt. Ohjelmisto on kattanut laajasti eri vähemmistöryhmien ja yhdistysten ohjelmia.

Mediamonitori – Yle Turku


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *