Radio Suomipopin Aamulypsy uudistuu tammikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Suomipopin suosittu aamuohjelma Aamulypsy uudistuu tammikuussa, kun Juuso Mäkilähde, Tinni Wikström ja Hovimuusikko Ilkka liittyvät aamuradion tekijätiimiin. Ohjelmassa jatkavat Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi. Sanoma Media alkoi uudistaa Aamulypsyä, kun ohjelman pitkäaikainen juontaja Jaajo Linnonmaa ilmoitti jättävänsä ohjelman. Linnonmaan viimeinen Aamulypsy-lähetys kuullaan 22. joulukuuta.

Uudistunut Aamulypsy käynnistyy maanantaina 9.1.2023. Mäkilähde ja Wikström siirtyvät Aamulypsyyn Suomipopin iltapäivästä, johon heidän tilalleen siirtyy kanavan iltajuontaja Juho Keskitalo. Keskipäivässä kello 10-14 jatkaa Janne Saarinen.

Radio Suomipopin uutena ohjelmapäällikkönä aloittaa joulukuun alussa Bauer Median Iskelmältä siirtyvä Sanna Wänskä.

Myös HitMix saa uuden ohjelmapäällikön, kun Satu Kotonen aloittaa pestissä 1. joulukuuta. Myös Kotonen siirtyy Sanoman radiokanavalle Iskelmältä.

Mediamonitori – Sanoma Media

{jcomments off}