Bauer Median uusi RadioPlay Premium poistaa mainoskatkot

kirjoittanut

kategoriassa

Bauer Media on lanseerannut uuden RadioPlay Premium -palvelun. Uusi palvelu sisältää alussa yhtiön 13 valtakunnallista FM-radiokanavaa sekä kaksi nettikanavaa. Kaikki kanavat ovat kuultavissa ilman mainoskatkoja, jotka korvataan pääasiassa kanavan musiikkisisällöllä.

–Haluamme kehittää ja kokeilla uudenlaisia toimintatapoja parhaiden audiosisältöjen ympärillä. Uskomme radiosisältöjemme vetovoimaan, mutta tulemme jatkossa kehittämään ja kasvattamaan premium-palvelumme sisältömäärää yhdessä palvelun käyttäjien kanssa, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Sami Tenkanen.

Ennen Suomea palvelu on lanseerattu Englannissa, Tanskassa ja Norjassa. Osoitteessa radioplay.fi/premium toimiva palvelu on kokeiltavissa kuukauden ajan ilmaiseksi ja maksaa kokeilujakson jälkeen 4,99 euroa kuukaudessa.

Mediamonitori – Bauer Media

{jcomments off}