Kansainvälinen audiopalvelu Podimo laajentunut Suomeen

kirjoittanut

kategoriassa

Uusi kansainvälinen podcast- ja äänikirjapalvelu Podimo rantautui Suomeen 30. elokuuta. Kyseessä on podcastit ja äänikirjat yhdistävä kuukausimaksullinen palvelu. Podimolle siirtyvät yksinoikeudella muun muossa After work – ja Äititreffit-podcastit. Lisäksi valikoimaan on luvassa uusia podcasteja viihdemaailman kärkinimiltä. Yksi näistä on Jonne Aaronin juontama Kadoksissa-podcast.

Yrityksen mukaan suomalaiset ovat erittäin kiinnostuneita true crime -podcasteista. Podimo vastaa kysyntään tarjoamalla sekä kotimaista alkuperäissisältöä että kansainvälisiä menestyspodcasteja suomeksi käännettynä.

Podimon Suomen maajohtaja Johannes Saukko paljastaa, että yritys panostaa sisältökokonaisuuteen voimakkaasti ja haluaa tuottaa omia laadukkaita ja vastuullisia podcasteja, joissa ei unohdeta tutkivaa journalismia. Podimo on lokalisoinut Murhakertomuksia-podcastin saksalaisille ja tanskalaisille kuulijoille.

Podimo palkitsee yksinoikeuspodcastien tekijät. Myös RSS-syötteellä palvelussa olevat podcastit palkitaan, mutta tämä edellyttää, että kuuntelija on Podimon maksava asiakas.

Palvelu tähtää puhutun audion markkinajohtajaksi parhaalla sisältö-, kuuntelu- ja käyttökokemuksella ja lupaa palvella podcastien tekijöitä tuotannon, ohjelmaformaatin kehittelyn ja markkinoinnin saralla, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Mediamonitori

{jcomments off}