HybridiTV:n valikko käyttöön Ylen, MTV:n ja Sanoman kanavilla

kirjoittanut

kategoriassa

Ylen, MTV:n ja Sanoman tv-kanavilla on otettu käyttöön HybridiTV-valikko. Valikon kautta löytyvät jatkossa kaikki HybridiTV-palvelut, eikä niiden käyttöön tarvita enää erillistä sovellusta. HybridiTV-valikosta löytyvät kanavan suoratoistopalvelut, ohjelmaopas, aloita alusta -toiminto sekä ohjelmien yhteydessä mahdollisesti olevat sovellukset, kuten äänestyspalvelut.

Digita ja mediayhtiöt tekevät jatkuvaa kehitystyötä HybridiTV-palveluita rikastuttamaan katselukokemusta. Palvelu tuo internetin vuorovaikutteiset ominaisuudet myös perinteisen tv-lähetyksen vastaanottajan ulottuville. Palvelut ovat käytettävissä Digitan antenni-tv-verkossa sekä suurimmissa kaapelioperaattoreiden verkoissa. Palveluiden käyttö vaatii älytelevision, ja lisäksi televisio tulee kytkeä internetiin.

Mediamonitori – Digita

Muualla Mediamonitorissa: Antenniverkon tv-kanavapaikat