Sleepyradio tuo Pullakuskin Lahden ja Helsingin radiotaajuuksille

kirjoittanut

kategoriassa

Toukokuussa lyhytaikaisella lähetysluvalla Helsingissä aloittanut musiikkiradio Roll FM laajenee kesäkuussa myös Lahteen. Roll FM kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 105,8 MHz ja kesäkuun alusta alkaen Lahdessa taajuudella 99,7 MHz sekä netissä. Roll FM:n kesäkausi päättyy 2. heinäkuuta. Tämän kesäkauden erikoisuutena on Roll FM:n ja Sleepy Sleepers -yhtyeen yhteistyö, jonka myötä Roll FM toteuttaa Sleepyradio-teemaviikon 13.-19. kesäkuuta.

Sleepyradion aikana kuullaan runsaasti legendaariseen huumoribändiin liittyvää musiikkia, harvinaisia haastatteluja ja tarinoita bändin ympäriltä Lahden rokkiympyröistä maailman areenoille yltäneeseen Leningrad Cowboys -kauteen saakka. Lisäksi taajuuksilla kuullaan erityisen paljon myös muuta kotimaista rockmusiikkia. Biisikuraattorina toimii muun muassa Mato Valtonen.

Sleepyradio huipentuu livelähetykseen Lahden Moottoripyörämuseon Sleepy Sleepers Towerin avajaisista lauantaina 18. kesäkuuta.

Mato Valtonen tuli pääkaupunkiseudun radionkuuntelijoille tutuksi 1980-luvun Pullakuskit-radio-ohjelmasta, jota hän teki yhdessä toisen Sleepy Sleepers -jäsenen Sakke Järvenpään kanssa alkuperäisessä Radio Cityssä.

Laajalla musiikkivalikoimalla toimivan Roll FM:n toimittajakaartiin kuuluvat myös muun muassa musiikkialan monitoimimiehet Uuge Kojola, Joose Berglund, Risto Vuorimies, Tuomas Kirkkopelto ja Mika Kankaanpää.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radiot ja nettiradiot

 


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Sleepyradio tuo Pullakuskin Lahden ja Helsingin radiotaajuuksille”

  1. MAHTAVAA avatar

    SEA FM alkaa kuulua 2.6 Espoossa. Harmi et ei oo pysyvä, muta parempi väliaikainenkin, kuin ei mitään.