Itä-Suomen paikallisradioista Mestis-pelejä

kirjoittanut

kategoriassa

Pohjois-Karjalassa kuuluva Radio Rex ja Pohjois-Savon alueella toimiva Savon Aallot selostavat kevään 2022 aikana jääkiekon Mestiksen ratkaisupelejä. Radio Rex selostaa Joensuun Kiekko-Poikien vierasottelut puolivälieräsarjasta Rovaniemen Kiekkoa vastaan. Ensimmäinen selostus kuullaan Rovaniemeltä tänään kello 18.30 alkaen ja toinen sarjan neljännestä ottelusta ensi perjantaina. Ottelut selostaa Mikko Holopainen.

Savon Aalloilta kuullaan tänään selostus Iisalmen Peli-Karhujen ottelusta Imatran Ketterää vastaan. Muut otteluparin pelipäivät ovat tämän viikon keskiviikko ja perjantai. Ottelut Savon Aalloille selostaa Joonas Puomio.

Mestiksen puolivälierissä vaaditaan välieräpaikkaan neljä voittoa eli tarvittaessa joukkueet kohtaavat toisensa vielä viikonloppuna ja ensi viikon alussa.

Mestis-selostukset keväällä 2022:

Joukkue Selostava radioasema Nettikuunteluosoite
JoKP (vieraspelit) Radio Rex Suora osoite / Radiot.fi
IPK Savon Aallot Suora osoite / Radiot.fi
     

Mediamonitori