Jääkiekkoradioluettelo palaa Mediamonitorin valikoimaan

kirjoittanut

kategoriassa

Luettelo jääkiekkoa radioivista paikallisradioista palaa Mediamonitorin tarjontaan syyskuussa, kun jääkiekkoliiga alkaa. Uusi liigakausi tuo jonkin verran muutoksia ja uusia tulokkaita selostusradioihin, joten luettelon julkaiseminen suorine kuuntelulinkkeineen on ajankohtaista. Lisäksi välivuosi luettelon julkaisemisessa aiheutti viime syksynä palauteviestien tulvan toimituksellemme. Nyt jääkiekkoradiotietous halutaan palauttaa ajan tasalle.

Kuopion KalPa tiedotti viime viikolla, että joukkueen otteluselostukset palaavat paikallisradioon muutaman vuoden tauon jälkeen. Ensimmäisen kerran Savon Aaltojen kiekkoselostusta voi kuunnella jo tänään keskiviikkona, kun paikallisradio välittää KalPa-JYP -harjoitusottelun Joonas Puomion selostamana. Raumalla kiekkoselostukset polkaistiin käyntiin elokuun alkupuolella Pitsiturnauksessa, josta Radio Ramonalla oli selostuksia. Tällä viikolla Ramona selostaa Lukon CHL-kotiottelut torstaina ja lauantaina.

TPS:n otteluselostusten paluu Auran Aalloille nousi uutisotsikoihin Turussa viime viikolla. Tepsin pelit kuuluivat kahden edellisen kauden aikana Radio Citystä.

Mediamonitori kerää tämän ja ensi viikon aikana tietoja jääkiekkoa selostavilta radioasemilta. Tarkempi artikkeli jääkiekkoradioista pyritään julkaisemaan jo ensi viikolla. Jääkiekkoliiga alkaa torstaina 9. syyskuuta.

{jcomments off}