MatkaRadio 24 ja MatkaTV aloittavat tapahtumalähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Asikkalan Vääksyssä toimiva Hotelli Tallukka aloittaa nettitelevisiolähetykset ja vaihtaa radiokanavansa nimeä. Hotellissa järjestettävistä tapahtumista aletaan lähettää suoraa lähetystä sekä tv-kanavalla että MatkaRadio 24 -radiossa. Tähän asti hotellilla on ollut oma lyhytaikaisella radioluvalla toimiva radioasema Radio Tallukka, joka on lähettänyt parin kuukauden jaksoissa taajuudella 107,9 MHz.

Vuonna 2020 nettilähetyksillä aloittanut MatkaRadio 24 lähettää viihde- ja musiikkiohjelmaa sekä toimii jatkosssa hotellin tapahtumien välityskanavana. Huhtikuussa asema laajenee kuukaudeksi pääkaupunkiseudulle taajuudelle 105,8 MHz.

MatkaRadio 24:n rinnalle perustettu MatkaTV aloittaa kevään aikana Suomen Huippuartisti 2021 -laulukilpailun lähetykset. Kilpailun alkukarsinnat lähetetään kilpailuun osallistuvien tekemistä videotallenteista koostettuna MatkaRadio24:n sivuilla, kunnes koronarajoitukset poistuvat. Tämän jälkeen kilpailu järjestetään tapahtumapaikalla Hotelli Tallukassa. Kilpailun finaalin on tarkoitus olla marraskuun alussa.

Radio- ja televisiokanavan taustalla on Maisema 24 Oy.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radioluvat 2021 ja nettiradiolista

{jcomments off}