Bauer Medialta uusi podcast-palvelu

kirjoittanut

kategoriassa

Bauer Media on avannut uuden podcast-palvelun Podplayn. Podplay kokoaa yhteen yhtiön omien podcastien ohessa tuhansia muita podcasteja kotimaasta ja ulkomailta. Palveluun sisältyy myös Podplay Studio eli alusta, jossa podcastien tekijät voivat julkaista, jakaa, kuunella ja kaupallistaa sisältöjä.

Podplay tekee podcastien löytämisen ja kuuntelun mahdollisimman helpoksi, sillä sisällöt on jaettu kategorioittain ja navigoinnista on pyritty tekmään mahdollisimman yksinkertainen.

Palvelua voi käyttää mobiilisovelluksella sekä osoitteessa podplay.com. Podplay on lanseerattu yhtä aikaa Suomessa ja Ruotsissa.

Podplay ei tässä vaiheessa syrjäytä Bauer Median joitakin vuosia sitten avaamaa RadioPlayta podcastien jakelukanavana.

– RadioPlay on jatkossa vahvemmin Bauerin radiobrändien ja -striimien koti. Eli nettiradioita voi kuunnella RadioPlaysta ja podcasteja Podplaysta. RadioPlay-alkuperäissarjat ovat nyt Podplay-alkuperäissarjoja. Tässä vaiheessa ei lähdetä mitään sisältöjä RadioPlaysta kuitenkaan poistamaan, eli podcastit löytyvät toistaiseksi myös sieltä, sanoo Bauer Median Digital audio manager Elsa Kalervo.

Podplayn käynnistymisen myötä podcasteja voi edelleen kuunnella myös kolmannen osapuolen podcast-sovelluksissa, kuten Spotifyssa tai Podtailissa.

Mediamonitori

{jcomments on}