Korppiradio kuuluu kolme kuukautta Tampereella

kirjoittanut

kategoriassa

Tampereen Pispalassa aloittaa maanantaina lähetykset yhteisöllinen Korppiradio taajuudella 91,0 MHz. Korppiradio toimii Pispalan nykytaiteenkeskus Hirvitalolla 17.-23.8. järjestettävällä Hetkinen… -tapahtumaviikolla, mutta jatkaa lähetyksiä myös tapahtumaviikon jälkeen marraskuun puoliväliin asti. Radiokanavalla toistetaan tapahtumaviikon aikana ääniteosta The All Is One. Ääniteoksen ohessa taajuudella kuullaan suoria lähetyksiä Hetkinen… -tapahtumasta sekä Hirvitalolla tiistaina järjestettävällä radiotyöpajalla tehtäviä ohjelmia.

Tapahtumaviikon jälkeen lähetyksiä tehdään Hirvitalon väen ja Korppiradion yhteistyönä. Korppiradion taustalla on pääkaupunkiseudulla toimiva Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelma ry.

Korppiradio kuuluu ympäri vuoden nettiosoitteessa korppiradio.net.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Korppiradio kuuluu kolme kuukautta Tampereella”

  1. Kalle korppi avatar
    Kalle korppi

    Tarkennuksena: Korppiradion taustalla on riippumaton aktivisteista ja taiteilijoista koostuva yhteisö, Vadelma ry on Korppiradion yksi yhteisötoimija, joka yhdistyksenä tarjoaa radiolle studiotilan ja nettialustan.